Sund mund

Om tandplejer Hjørdis Sønderup

Mit hjerte brænder for forebyggelse. Målet er SUND MUND. Forebyggelse er en stor og vigtig del af vores velbefindende. Med sund mund mindsker du risikoen for: 

om mig

Autoriseret tandplejer

Jeg er årgang 1972 og været tandplejer siden 1995.

Jeg bor i dag  i Viborg sammen med min søn, mand og hunde . Jeg er et mix af Salling/Norge/Thy/København.

Jeg er engageret i Sygeforsikring Danmark, og Bloddonor Viborg. Jeg nyder naturen samt at finde tid til mit fysiske og mentale helbred.

Du får Tandwellness og Tandplejer med hjerte:

For mig er det vigtigt at der er TID!      ”MIG-tid”  som jeg kalder det. 

Med fokus på forebyggelse og en sund mund som det ultimative mål.

Med en urokkelig dedikation til mit håndværk går jeg ud over de traditionelle rammer for en tandplejer. Jeg investerer ekstra tid i grundigt at undersøge og rengøre dine tænder, så du for indblik i din mundsituation og råd om hvordan du plejer den.

Det er min mission at formidle en følelse af tandvelvære og indgyde tillid hos alle patienter, der træder ind ad døren til min klinik.

Det, der adskiller mig, er mit ægte engagement i at se og lytte til hver enkelt patient.

Jeg forstår den angst og bekymring, der kan opstå, når man besøger en tandklinik og derfor gør jeg  en ekstra indsats for at sikre din komfort og dit velbefindende. Skabe Tryghed.

Ved at skabe et roligt og indbydende miljø bestræber jeg mig på at afhjælpe enhver frygt eller ængstelse i forbindelse med klinikbesøg.

Med en dyb passion for mit fag og en forpligtelse til løbende uddannelse og træning søger jeg konstant at forbedre mine færdigheder og holde mig ajour med de seneste fremskridt inden for tandhygiejne og tandpleje.

Jeg VED at forebyggelse er vigtig. Jeg brænder for at informere dig med den viden og de værktøjer, der er nødvendige for at opretholde en optimal mundsundhed og give dig mulighed for at tage kontrol over din egen tandsundhed.

Med en empatisk tilgang og opmærksomhed på dig og dit generelle velbefindende er jeg sikker på, at jeg kan give dig enestående tandplejeoplevelse.

Kort sagt, som tandplejer med erfaring i tandlægeskræk, er jeg dedikeret til at du kan  føle dig tryg og mindske din angst og den flovhed der kan være forbundet med at være bange.

For at opnå SUND MUND kræver det at dit hjemmearbejde er optimal. Det er ofte effekten af din egen indsats der gør forskellen. Jeg vejleder dig fra gang til gang så du på opnår SUND MUND.

Ud fra dine ønsker, behov og økonomi informerer og arbejder jeg med stor gennemsigtighed med, hvad der skal laves og hvorfor jeg gør, som jeg gør.

Jeg er uafhængig af at skulle sende en behandling ind til tandlægen for at opretholde en vis omsætning. Hvis behovet for tandlægebehandling skulle opstå, hjælper jeg med kontakt til den tandlæge, som du har tillid til. Jeg hjælper dig naturligvis også gerne med at finde den bedst egnede tandlæge, som jeg mener er mest kompetent til at udføre den behandling, som du har brug for.

Jeg værdsætter faglighed og ærlighed. 

Udover min egen klinik her i Viborg er jeg også ansat på en klinik i Vinderup. Derfor tilbyder jeg ikke fuld åbningstid her i Viborg. 

Velkommen – jeg glæder mig til at lære dig at kende 😊

INFORMATION

Det er yderst vigtigt for mig, at du er i centrum som patient. Ud fra dine ønsker, behov og økonomi informerer og arbejder jeg med stor gennemsigtighed med hvad der skal laves og hvorfor jeg gør, som jeg gør.

TANDLÆGESKRÆK

Det kan være rigtig svært at møde op hos tandplejeren/tandlægen, hvis du lider af tandlægeskræk. Jeg har derfor på min klinik skabt et miljø som kan hjælpe dig med at slappe bedre af og få gennemført en behandling. Fortæl mig gerne på forhånd, hvis du ikke er så glad for at komme til tandeftersyn .

DIN NYE tandplejer i viborg 😊

Hjørdis Sønderup